Fotogalerije

15.obljetnica HUPT-a 2014

Karoca Rijeka je kao članica Saveza Hrvatskih udruga paraplegičara i tetraplegičara sudjelovala na 15.obljetnici HUPT-a održanoj u Zagrebu.

Atletika za osobe sa spinalnim ozljedama

Smatramo da bavljenje sportom uveliko povećava kvalitetu života osoba sa spinalnim    ozljedama stoga motiviramo naše članove na bavljenje istim. Svi zainteresirani za bavljenje   atletikom ili nekim drugim sportom za osobe s invaliditetom na našem području mogu se obratiti našoj članici, proslavljenoj atletičarki i predsjednici sportskog saveza osoba s invaliditetom grada Rijeke Milki Milinković (kontakt broj: 091 733 10 27).

Druženja

Udruga Karoca Rijeka i Udruga osoba sa mišićnom distrofijom PGŽ organiziraju zajednička druženja četvrtkom od 15 do 20 h u prostorijama Udruge osoba sa mišićnom distrofijom, u ulici Milutina Barača 22b, Rijeka.

Izborna skupština Karoca Rijeka 2014
Jedrenje Kraljevica 2015

Jedrenje za osobe s invaliditetom u suradnji Udruge gluhih i nagluhih PGŽ i Društva paraplegičara i kvadriplegičara Kraljevica.

Rijeka-zdravi grad

Rješavamo arhitektonske barijere u našem gradu te brinemo, održavamo i nadograđujemo plažu za osobe s invaliditetom Kostanj.

Prezentacija ROHO jastuka i naslona 2014

Prezentacija ROHO jastuka i naslona te mjerenje pritiska sjedenja.

Radni vikend HUPT-a - Terme Tuhelj 2014.

Karoca Rijeka je u Savezu Hrvatskih udruga paraplegičara i tetraplegičara te sudjeluje svake godine na radnom vikendu s ostalim članicama Saveza. U Tuheljskim toplicama Karocu Rijeka          predstavljala su 4 člana.

Radni vikend HUPT-a - Varaždinske toplice 2015.

Karoca Rijeka je u Savezu Hrvatskih udruga paraplegičara i tetraplegičara te sudjeluje svake godine na radnom vikendu s ostalim članicama Saveza.

Sastanak udruge prosinac 2011

Redovni sastanak udruge.

Seminar udruga -Split

Seminar Hrvatskih udruga paraplegičara i tetraplegičara-Split

Rijeka